EL STARTER

video
video Información
comentarios
 • PROJECTE PSYCOTRON – AX (Procés de Treball i muntatge de la peça)

  Projecte de rehabilitació, revitalització o “upcycle” d’un model de cotxe utilitari en desús, marca CITROËN AX, recuperat d’un desballestament.

  L’objectiu de la transformació del AX és una reivindicació al dret de reutilitzar els objectes que, re-dissenyats i/o restaurats, podrien gaudir d’una nova vida amb una altra forma i funció, i tornar a ser útils per a la societat que el va descartar. Per tant, és una crítica a la “obsolescència programada”, readaptant les peces originals d’un model de cotxe utilitari, com a màxim exponent del consumisme modern, i configurant un nou artefacte re-estilitzat.
  Una de les mostres que defineix més com multidisciplinar, al Col·lectiu STARTER és anar sempre una mica més enllà de la simple presentació de la peça.
  Per a aquesta ocasió es va incloure a la inauguració, un video de ficció, on ells mateixos són els actors, en el qual expliquen per què es diuen Starter i com neix el projecte Psycotron Ax.
  El projecte de video també es va presentà en format expositiu, com si fossin els cinemes de fa uns anys on veiem fotogrames de la pel·lícula per estrena dintre de la Co·lectiva presentada al Museu d’Art de Sabadell.
  La mostra del PSYCOTRON AX va ser el 12 de juliol de 2013 al Teatre l’Estruch de Sabadell amb una presentació performàtica i musical, amb la col·laboració de Fausto Slidemedia (Video Mapping), Dj Edgar Real (Música)

  Procés de treball i muntatge del Psycotron AX

  Exposició al Museu d’Art de Sabadell

  Final de la presentació al Teatre de l’Estruch….

  i la nit continua……

  Anuncios
 • Responder

  Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

  Logo de WordPress.com

  Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

  Google photo

  Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

  Imagen de Twitter

  Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

  Foto de Facebook

  Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

  Conectando a %s