“INTERACCIONS” Projecte amb el col·lectiu Starter.

IMG_3822petitaINTERACCIONS

Una mirada present al Fons d’Art de Caixa Sabadell.

Interaccions
Una mirada present del Fons d’Art de l’Antiga Caixa Sabadell
Del 17 de gener 2014 al 27 de juliol 2014 

El Fons d’Art de La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 compta amb un total de mil tres centes obres que formen una col·lecció molt diversa i heterogènia. Tenint en compte aquesta característica, s’ha buscat una manera diferent de poder mostrar, ni que sigui de manera fragmentada, la seva importància.

Interaccions. Una mirada present del Fons d’Art de l’Antiga Caixa Sabadell, proposa mirar i pensar les obres de la col·lecció com a dispositius simbòlics que fan referència a la història però que ens permeten realitzar interpretacions útils per entendre el present. El procés ha consistit en fer una selecció de trenta peces de la col·lecció representatives de la seva qualitat i diversitat. Al mateix temps, deu artistes visuals sabadellencs contemporanis han seleccionat una d’entre aquestes trenta amb l’objectiu de realitzar un treball nou, tenint com a referència l’obra del fons d’art triada. A l’espai expositiu es mostren les dues simultàniament. La interacció i el diàleg entre elles, i d’aquestes amb la resta de l’exposició, comporta una reflexió al voltant de la col·lecció i al mateix temps de com interpretem i reconstruïm la història des del present com una aposta de futur.

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Entrada gratuïta.

Artistes del Fons d’Art:
Joan Vilatobà, Georges Braque, Luca Giordano, Josep Canelles, Joan Vilacasas, Antoni Estruch Bros, Ramon Noé, Josep Maria Baixas, Antoni Vila Arrufat, Marius Vilatobà, Modest Urgell, Trini Sotos, Alfons Borrell.

Artistes contemporanis:
Fina Miralles, Carles Bartolomé, Isabel Andrés Portí, Enric Majoral, Col·lectiu Starter, Werens, Sitesize, Antoni Marqués, Oriol Vilapuig, Llorenç Ugas Dubreuil.

 

Del 17 de gener 2014 al 27 de juliol 2014
De dimarts a divendres de 17 a 21 h
Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 21 h
Diumenges d’11 a 14 h.
Dilluns i festius tancat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s