EN CARNE VIVA.

Treball realitzat per Cal Seballut l’any 2014

 

Durant prop de tres mesos, es van recollir les creacions gastronòmiques de Sebas i es van fusionar moltes d’elles amb escultures d’ossos.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

  • LA PERALES…nom triat per una addictiva hamburguesa de pollastre!! Continuem apostant per una pera conference espectacular, acabada de sortir d’una petita cocció i combinada amb envirutat de pernil de gla…… i així, totes elles.

 

Les escultures d’U & U van ser les altres protagonistes d’aquest petit treball.

Fotografies de les peçes

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s